АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ

Izvor: Radio Dunav, 14.Feb.2024, 09:33

АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ

Сениорска екипа мушког Рукометног клуба “Апатин” је почела припреме за наставак сезоне у Првој лиги група Војводина. Апатинци “зимују” у средини табеле са десете освојених бодова, а према речима тренера Владимира Ђукића, бољи пласман је за сада изостао због великих проблема >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << са повредама играча.
-Могу да кажем да смо почели на време јер је нама пауза јако дуга, а првенство се не игра од децембра до марта. Кренули смо са радом постепено, а прошле године смо имали јако велики проблем са повредама играча и то нас је омело у нашем циљу да будемо у горњем делу табеле. И поред тога, полусезону смо завршили на петом месту и могу да кажем да сам задовољан. Момци који су играли су се борили и трудили, тако да смо ту где јесмо. Заслужујемо наравно много више, али шта да радимо. Надамо се да ће нам се Хорват и Милојевић опоравити од повреда, али и други играчи имају ситне проблеме са здрављем који их ометају да раде максимално. Ипак, и поред свих проблема нисмо психички пали. У млађим категоријама имамо доста квалитетних играча који се полако прикључују првом тиму, што нам је и циљ. Желимо да дамо шансу младим момци и да стварамо играче који ће у будућности бити ослонац нашег клуба. Наставићемо вредно да радимо са децом, а ове године смо им посветили више пажње и кадети играју квалитетну лигу Војводине. Фантастичан посао су одрадили сада већ бивши тренер Михић и Пилиповић који је сада остао да ради сам са овом генерацијом. Дечаци напредују из дана у дан и можемо да рачунамо да ће за годину или две постати првотимци, закључио је Ђукић.
Такмичење у Првој лиги група Војводина стартује првог мартовског викенда, а Рукометни клуб “Апатин” ће пре тога организовати традиционални меморијални турнир “Немања Стамболија”. Меморијал ће бити одигран 24. фебруара у апатинској спортској хали, а утакмице које апатински рукометаши буду одиграли у оквиру овог турнира ће бити и последње провере пред почетак сезоне.
The post АПАТИНСКИ РУКОМЕТАШИ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.