Izvor: Radio Dunav, 12.Feb.2024, 12:41

ОДБОЈКАШИЦЕ “СРЕБРНЕ” У ТЕМЕРИНУ! НАРЕДНОГ ВИКЕНДА СЕ НАСТАВЉА ПРВЕНСТВО

Темерин је прошле суботе, 10. фебруара био домаћин женског одбојкашког турнира на којем је учествовало осам екипа са терирорије Војводине, међу којима је био и Одбојкашки клуб “Апатин”. Наше одбојкашице су савладале екипу “Респект” из Новог Сада са 2:1 и домаћу екипу ТКС “Волеј” >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << резултатом 2:0 у сетовима, а поражене су од ЖОК “Нови Сад” са 2:1. Апатинке су на крају заузеле друго место на турниру и из Темерина су донеле сребрне медаље.
Такмичење у Првој лиги север се наставља наредног викенда, а Одбојкашки клуб “Апатин” који је лидер првенства ће у недељу дочекати трећепласирану екипу Суботице.
The post ОДБОЈКАШИЦЕ “СРЕБРНЕ” У ТЕМЕРИНУ! НАРЕДНОГ ВИКЕНДА СЕ НАСТАВЉА ПРВЕНСТВО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.