“ТЕРЕКВЕШ” ПОКРЕНУО АКЦИЈУ ПРИКУПЉАЊА ЧЛАНАРИНЕ

Izvor: Radio Dunav, 12.Feb.2024, 09:47

“ТЕРЕКВЕШ” ПОКРЕНУО АКЦИЈУ ПРИКУПЉАЊА ЧЛАНАРИНЕ

Као и ранијих година, са почетком Нове године Фудбалски клуб “Тереквеш” је кренуо акцију прикупљања чланарина за предстојећу годину као помоћ клубу. Чланарина је остала иста као и претходних година и за ову годину износи 1000 динара.
Финансијска средства прикупљена од >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << чланарина ће се по традицији трошити превасходно на куповину спортске опреме, опремање просторија клуба техничким уређајима и средства за одржавање просторија и терена ради бољег функционисања клуба и бољих услова за тренирање.
“Као једини спортски колектив у Свилојеву боримо се да истрајемо, будемо препознатљиви, подржимо младе нараштаје и отворимо им пут за спортско одрастање. Учествуј и буди део колектива”, стоји у саопштењу Управног одбора ФК “Тереквеш” Свилојево.
The post “ТЕРЕКВЕШ” ПОКРЕНУО АКЦИЈУ ПРИКУПЉАЊА ЧЛАНАРИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.