Izvor: Radio Dunav, 09.Feb.2024, 13:01

АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ У ПОСЕТИ ЦРВЕНОМ КРСТУ

У склопу пројекта “Дани добрих дела” ученици 6/2 разреда апатинске Основне школе “Жарко Зрењанин” су данас, 09. фебруара 2024. године са својим разредним старешином Јеленом Гњатовић током часа предвиђеног за слободне активности посетилиорганизацију Црвеног крста Апатин. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav <<
Том приликом запослени у апатинском Црвеном крсту су ђацима одржали кратко предавање на тему Дифузије – Ширења знања о Црвеном крсту, у оквиру којег су се деца упознала са историјатом Црвеног крста, функционисањем организације, основним принципима и активностима које реализују запослени и млади волонтери у овој организацији.
Ученици су том приликом показали хуманост на делу, јер су у склопу посете донирали половну гардеробу и играчке за социјално угрожену децу. Ђаци су изразили жељу да се прикључе раду организације и постану активни волонтери, као и да се укључе у активности на пољу прве помоћи, социјалне делатности и добровољног давалаштва крви.
The post АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ У ПОСЕТИ ЦРВЕНОМ КРСТУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.