ЕЛЕНА ЋОПИЋ ДРУГА У ВОЈВОДИНИ

Izvor: Radio Dunav, 14.Maj.2021, 09:41

ЕЛЕНА ЋОПИЋ ДРУГА У ВОЈВОДИНИ

Елена Ћопић ученица петог разреда Основне школе „Жарко Зрењанин“ из Апатина освојила је друго место на школском међуокружном такмичењу у атлетици које је јуче одржано на стадиону „Kарађорђе“ у Новом Саду.
Она се такмичила у трци на 60м у конкуренцији петих >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и шестих разреда.
Ово је велики успех јер је Елена била једина учесница петог разреда, све остале такмичарке су биле годину дана старије, каже за радио Дунав наставник физичког васпитања Никола Орељ, који је Елену пратио на овом такмичењу.
-Све похвале за Елену, ово је велики успех за њу и за нашу школу, трка је била неизвесна до самог краја и последњи метри су одлучивали о победнику. Ове године нам је измакло прво место и пласман на републичко такмичење, али следеће године када буде трчала са својом генерацијом то ће бити много реалније, каже Орељ. Елена је чланица АK „Маратон“ из Сомбора, па похвале стижу и на рачун њеног клубског тренера Миру Трифунов.
-Види се одличан рад са децом, што су показале и медаље јер сва деца која су дошла из њеног клуба и представљала наш округ су узела неку од прве три медеље. Елена је пресрећна оствареним успехом и поручује да јој је била част представљати школу и да није очекивала да це бити друга у Војводини поготово јер се такмичила са годину дана старијим девојчицама, самим тим је овај успех још слаћи, каже Орељ.
The post ЕЛЕНА ЋОПИЋ ДРУГА У ВОЈВОДИНИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.