МИЛИЦА И ВИДАН МЕЂУ НАЈБОЉИМ СПОРТИСТИМА СОМБОРА У ПРОШЛОЈ ГОДИНИ

Izvor: Radio Dunav, 31.Jan.2024, 10:15

МИЛИЦА И ВИДАН МЕЂУ НАЈБОЉИМ СПОРТИСТИМА СОМБОРА У ПРОШЛОЈ ГОДИНИ

Спортски савез града Сомбора је синоћ у Народном позоришту Сомбор организовао традиционалну свечаност на којој су проглашени најбољи спортисти, тренери и клубови са територије града Сомбора у 2023. години. За Спортисту године проглашена је Драгана Јовановић чланица Боксерског >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << клуба „Сомбор“, а ово је други пут за редом да млада боксерка добија “Гран при” у Сомбору, чиме је ушла у историју као први спортиста којем је то пошло за руком. Драгана Јовановић је јуниорска вицешампионка Европе, јуниорска првакиња Балкана и јуниорска првакиња Србије.
Најбоље екипе у категорији олимпијских спортова су Боксерски клуб „Сомбор“ и Кошаркашки клуб „Џокер“, а у категорији неолимпијских спортова, најбољи је Боћарски клуб „Раванград“. За врхунске спортске резултате ван Сомбора, допринос и популаризацију спорта признањ је додељено Николи Јокићу, кошаркашу „Денвер Нугетса“, као и Дејану Ковачевићу, боћару БК „Нови Београд“ и светском прваку у боћању у дисциплини микс круг. Треба напоменути да су се међу лауретаима нашли и спортисти из Апатина, који наступају за клубове из Сомбора. Млада атлетичарка Милица Занзе, чланица Атлетског клуба „Маратон“ је добила признање као другопласирана пионирка, док је Aпатинац Видан Јеротијевић који наступа за Фудбалски клуб „Раванград 2018“ проглашен за најуспешнијег кадета у екипним спортовима за 2023. годину.








The post МИЛИЦА И ВИДАН МЕЂУ НАЈБОЉИМ СПОРТИСТИМА СОМБОРА У ПРОШЛОЈ ГОДИНИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.