Izvor: Radio Dunav, 07.Maj.2021, 10:41

„МЛАДОСТ“ СУТРА ПРОТИВ ЕКИПЕ КОЈУ ВОДИ СЛОБОДАН БАЧИЋ

Апатинска „Младост“ сутра, 8. маја 201. године гостује у Оџацима, где ће од 17 часова одиграти утакмицу 29. кола Војвођанске лиге север против домаћег „Текстилца“ који је лидер на табели. Оџачане са клупе предводи Слободан Бачић, некадашњи играч и тренер „Младости“ који ће по >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << свему судећи, екипу из овог места увести у виши ранг јер шест кола пре краја „Текстилац“ има осам бодова предсности у односу на другопласирану „Бајшу“.
Са друге стране, Аптинци са 56 бодова заузимају четврто место на табели и за „Бајшом“ заостају свега два бода. У првом делу сезоне „Младост“ и „Текстилац“ су у Апатину поделили бодове, а резултат је био 1:1.
The post „МЛАДОСТ“ СУТРА ПРОТИВ ЕКИПЕ КОЈУ ВОДИ СЛОБОДАН БАЧИЋ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.