НАДЛЕЖНИ РЕАГОВАЛИ: ОЧИШЋЕН ПУТ КОД ПРИГРЕВИЦЕ ОД БЛАТА

Izvor: Radio Dunav, 24.Jan.2024, 14:23

НАДЛЕЖНИ РЕАГОВАЛИ: ОЧИШЋЕН ПУТ КОД ПРИГРЕВИЦЕ ОД БЛАТА

Након што смо јутрос објавили информацију и фотогафије са лица места које су нам послали возачи, да код уласка у Пригревицу на коловозу у дужини од неколико стотина метара има већа количина блата, надлежне службе су реаговале. Полиција је изашла на терен и обавља увиђај, а камион >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Добровољног ватрогасног друштва “Стапар” који је ангажовала Месна заједница “Пригревица” oчистиo je ову саобраћајницу. Како сазнајемо, одговорно лице или предузеће које је узроковало ово стање биће санкционисано.
Подсећамо да возачи из Западнобачког округа већ данима на друштвеним мрежама указају на проблеме са блатом по путу које износе машине и камиони, који из поља извлаче шећерну репу. Надлежни апелују на све возаче шлепера и радних машина да пре изласка на пут оперу гуме, како на коловоз неби износили блато и угрожавали безбедност у саобраћају.
Из полиције позивају возаче аутомобила и друге грађане, да уколико примете возила која износе блато на пут исте фотографишу, забележе регистарске ознаке и податке о прекршају проследе најближој полицијској станици.












The post НАДЛЕЖНИ РЕАГОВАЛИ: ОЧИШЋЕН ПУТ КОД ПРИГРЕВИЦЕ ОД БЛАТА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.