Izvor: Radio Dunav, 23.Jan.2024, 09:29

РАСПИСАН НОВИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ КУЋА НА СЕЛУ

Министарство за бригу о селу је расписало конкурс за доделу бесповратних срестава за куповину сеоске куће са окућницом на територији Републике Србије за 2024. годину. За ову намену држава је определила пола милијарде динара, а рок за пријављивање је отворен до утрошка средстава, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << односно најкасније до 01. новембра текуће године. Право учешћа на конкурсу за сеоске куће са окућницом имају пунолетни држављани Србије, појединци, самохрани родитељи и парови, млађи од 45 година.
Подносилац пријаве самостално проналази кућу са окућницом и обраћа се локалној самоуправи на чијој територији се налази објекат, а и ове године даваће се највише 1,2 милиона динара за куповину једне куће.
Председница општине Апатин Дубравка Кораћ је изразила задовољство што је у претходном периоду путем овог конкурса у нашој општини додељено 70 кућа и позвала све заинтересоване грађане који испуњавају услове да поднесу захтеве и уђу у процедуру добијања куће на селу.
Додатне информације о конкурсу и потребна конкурсна документација доступна је ОВДЕ.
The post РАСПИСАН НОВИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ КУЋА НА СЕЛУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.