Izvor: Radio Dunav, 28.Apr.2021, 09:02

ОДЛИЧАН НАСТУП ПРЕДРАГА ВЕЈИНА НА ИЛОЧКОМ ПОЛУМАРАТОНУ

Протеклог викенда осим одличног наступа младих атлетичарки на пролећном митингу пријатељства у Сремској Митровици, одличну трку имао је и Предраг Вејин који је наступио у Републици Хрватској на Илочком полумаратону
Предраг Вејин је стазу у дужини од 21 километара и 097 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << метара истрчао са резултатом од 1 сат и 30 минута и у конкуренцији од 180 такмичара из 5 земаља у свеукупном пласману заузео 10. место и друго место у старосној категорији.
Вејин је полумаратонску стазу истрчао са временом бржим за 25 минута од прошлогодишњег наступа на истој стази.
У наредном периоду сениоре Атлетског клуба Апатин очекују наступи на два Првенства Србије, прво ће наступити на 10000 метара на стази у Ћуприји (09. маја) и Првенству Србије на 10 километара на путу у Петровцу на Млави 22. маја 2021. године.
The post ОДЛИЧАН НАСТУП ПРЕДРАГА ВЕЈИНА НА ИЛОЧКОМ ПОЛУМАРАТОНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.