Izvor: Radio Dunav, 27.Apr.2021, 10:49

РУКОМЕТАШИ АПАТИНА СУТРА ДОЧЕКУЈУ „МЛАДОСТ“ ИЗ БАЧКОГ ЈАРКА

Мушки рукометни клуб „Апатин“ ће сутра од 19 часова у апатинској спортској хали одиграти утакмицу 17. кола Прве лиге север против „Младости“ из Бачког Јарка.
Апатинци су тренутно трећи на табели са два бода али и утакмицом мање у односу на водећу „Херцеговину“, док су >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << гости у средини табеле.
„Младост“ је једна од три екипе из лиге којa je успелa да победи Рукометни клуб „Апатин“ ове сезоне. Екипа из Бачког Јарка је јесенас на најбољи могући начин искористила то што су Апатинци на меч са њима отишли ослабљени и на свом терену су славили резултатом 38:34.
Сутрашња утакмица ће бити прилика да се изабраници Владимира Ђкукића реванширају екипи „Младости“ и упишу нове бодове у борби за пласман у виши ранг.
The post РУКОМЕТАШИ АПАТИНА СУТРА ДОЧЕКУЈУ „МЛАДОСТ“ ИЗ БАЧКОГ ЈАРКА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.