Izvor: Radio Dunav, 27.Apr.2021, 08:35

БОЉА ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ОПШТИНИ

Епидемиолошка ситуација са вирусом Ковид-19 се последњих неколико недеља стабилизује. Све је мањи број грађана у општини Апатин који се са симптомима јављају на преглед, те је тако и број оболелих мањи.
-Тренутно у нашој општини имамо 98 грађана позитивних на вирус Ковид >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << -19 што је за 37 мање у односу на претходну недељу. Бројке охрабрују, али смо и даље далеко од опуштања, рекла је помоћница директора Дома здравља Апатин Бранка Бајић.
Поред поштовања мера, вакцинација је један од начина да се најкраћим путем вратимо у нормално стање.
-У овом тренутку је вакцинисано 5416 грађана наше општине, од чега је 3711 примило и другу дозу вакцине. Овим бројкама је допринео и добар одзив наших суграђана на акцију „Отворена врата“ коју смо спроводили током викенда, рекла је Бајић.
The post БОЉА ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ОПШТИНИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.