Izvor: Radio Dunav, 27.Apr.2021, 08:33

ПРИГРЕВЧАНКЕ У ДВА ДАНА ОСТВАРИЛЕ ДВЕ УБЕДЉИВЕ ПОБЕДЕ

Одбојкашице „Boom Volleya“ су у недељу на свом терену са максималних 3:0 у сетовима савладале екипу „Wolfland“ из Каравукова.
У пригревачкој спортској хали јуче је одиграна и утакмица последњег кола Друге лиге Јужна Бачка између домаћег „Boom Volley-а“ и Маглића коју су Пригревчанке >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << решиле у своју корист резултатом 3:0 у сетовима.
„Boom Volley“ се налази на трећем месту на табели са 27 бодова, колико има и другооласирана екипа „Соко“ из Нове Гајдобре. Пригревчанке током наредне седмице одиграти одложену утакмицу у Бачкој Паланци, против екипе „Warriors“.
The post ПРИГРЕВЧАНКЕ У ДВА ДАНА ОСТВАРИЛЕ ДВЕ УБЕДЉИВЕ ПОБЕДЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.