Izvor: Radio Dunav, 23.Apr.2021, 10:23

ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД У АПАТИНСКИМ СЕЛИМА

Фудбалери “Младости” у недељу, 14. априла од 16.30 часова у Бајши играју утакмицу 23. кола Војвођанске лиге север против истоимене екипе из овог места. Апатинци у ову утакмицу улазе са шесте позиције на табели, док је њихов домаћин са бодом више одмах испред њих.
У оквиру 19. кола >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Међуопштинске фудбалске лиге први разред “Тереквеш” ће у недељу, 14. априла од 16.30 часова у Свилојеву угостити “Задругар” из Српског Милетић. Свилојевчани су у средини табеле, а гости су са пет везаних пораза доспели међу екипе које се боре за опстанак.
Овог викенда се играју утакмице тринаестог кола Међуопштинске фудбалске лиге други разред, а сва три клуба из општине Апатин су домаћини. Другопласирано “Братство” ће у недељу, 14. априла од 16.30 часова у Пригревици дочекати “Дунав” из Бачког Моноштора, а у исто време ће почети и меч на Рибареву између домаћег и “Јединства” из Станишића. Сонћански “Динамо” такође у недељу од 16.30 часова пред својим навијачима игра против “фењераша” из Телечке, екипе која је и даље без бодова.
Фото: Архива
The post ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД У АПАТИНСКИМ СЕЛИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.