Izvor: Radio Dunav, 15.Jan.2024, 11:06

ВЕЛИКИ РЕД ЗА ВАУЧЕРЕ И У АПАТИНСКОЈ ПОШТИ

Пријављивање за ваучере за субвенционисани зимски одмор у Србији почело је у поноћ на шалтерима четири експозитуре Поште Србије које раде 24 часа, где су грађани подносили попуњене пријаве и пратећу документацију. У Главну пошту у Таковској улици у Београду су већ синоћ после >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 23 сата пристигле прве групе грађана са спремљеном документацијом и она је већ у поноћ била препуна.
Пријава за нових 100.000 ваучера за зимски одмор у Србији чија вредност је ове године подигнута са 5.000 на 10.000 динара, настављена је јутрос по отварању више од 1.500 експозитура широм земље. Од јутрос су велики редови испред свих пошта у Србији, зато што су Грађани пожурили да се пријаве првог дана, јер су прошле године у мају ваучери подељени у рекордном року, за десет сати.
Ни лоше време није омело велики број Апатинаца да од раног јутра стану у ред како би дошли до ваучера за субвенционисани одмор, па је испред апатинске поште и пре самог отварања формирана велика колона.
Како смо незванично сазнали у апатинској пошти, ваучери су већ у 10 часова подељени, тако да је велики број грађана поново остао без ове погодности.
The post ВЕЛИКИ РЕД ЗА ВАУЧЕРЕ И У АПАТИНСКОЈ ПОШТИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.