НА ОКРУЖНОМ  ТАКМИЧЕЊУ У ПЛИВАЊУ АПАТИНАЦ СРЂАН БАНДА СЕ ПЛАСИРАО НА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО

Izvor: Radio Dunav, 23.Mar.2021, 18:51

НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У ПЛИВАЊУ АПАТИНАЦ СРЂАН БАНДА СЕ ПЛАСИРАО НА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО

На затвореном Градском базену у Сомбору одржано је Окружно школско такмичење у пливању за ученике и ученице основних и средњих школа Западнобачког округа.
Учешће на окружном такмичењу узело је око 100 ученика, а међу њима и ученици Основне школе „Жарко Зрењанин“ из Апатина.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Према резултатима из наше општине се најбоље пласирао ученик Срђан Банда освојивши прво место међу ученицима шестог разреда у такмичењу на 50 м слободним стилом. Њему је требало 32.87 секунди да пређе задану деоницу и освоји 234 бода. Као и остали победници Срђан је стекао право наступа на Државном првенству у пливању, које је на програму 7. априла у Београду.
У истој дисциплини 50 м слободним стилом, али у категорији  девојчица трећег и четвртог разреда, ученица Сара Орељ освојила је друго место са 147 бодова у времену од 43.43 секунде.
 Ученица шестог разреда Уна Баста такмичила се у дисциплини 50 м прсно за девојчице и заузела пето место са 173 освојена бода и временом од 51.20 секунди.
Такмичење је, уз примену свих неопходних епидемиолошким мера, успешно организовао Спортски савез града Сомбора уз техничку подршку Сомборског спортског клуба „Полет” и Спортског центра „Соко“ Сомбор.
Комплетни резултати такмичења

The post НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У ПЛИВАЊУ АПАТИНАЦ СРЂАН БАНДА СЕ ПЛАСИРАО НА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.