Izvor: YU-Build.rs, 06.Sep.2010, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojsci hiljadu stanova na Voždovcu

Na prostoru bivše kasarne "4. juli" u Beogradu pripadnicima Vojske Srbije biće namenjeno oko 1.000 stanova, kaže Goran Rodić.Sekretar Udruženja za gradjevinsku industriju u Privrednoj komori Srbije dodaje da će uskoro biti raspisan i ugovor o izgradnji oko 600 stanova na Novom Beogradu u blizini Ledina, od kojih bi jedan deo trebalo da bude namenjen policiji.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

"ENERGOPROJEKET" RUŠI KASARNU "4. JUL"

Izvor: Kurir, 06.Sep.2010

BEOGRAD - Kompanija "Energoprojekt holding - Visokogradnja" učestvovaće u pripremnim radovima na lokaciji kasarne "4. jul" na Voždovcu u Beogradu, a vrednost ugovorenog posla je milion evra, saopštilo je to preduzeće...Posao je ugovoren sa Građevinskom direkcijom Srbije, a planirani radovi se odnose...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.