Izvor: YU-Build.rs, 07.Nov.2011, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski dan nauke u Srbiji

Ove godine, Srbija se prvi put uključuje u obeležavanje Svetskog dana nauke, 10. novembra, u okviru Međunarodne nedelje nauke i mira, koju je UNESKO ustanovio pre dve i po decenije. Ovu menifestaciju je u Srbiji pokrenuo Centar za promociju nauke, nedavno osnovana republička institucija, nadležna za sve poslove promocije i popularizacije nauke.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Svetski dan nauke u znaku zelenih, prvi put i u Srbiji

Izvor: SEEcult.org, 08.Nov.2011, 14:11

Svetski dan nauke, 10. novembar, ove godine je u znaku ideje “Zelenog društva”, a prvi put se obeležava i u Srbiji, u okviru Međunarodne nedelje nauke za mir i razvoj, koju je UNESKO ustanovio pre dve i po decenije. Globalna ovogodišnja proslava Svetskog dana nauke organizovana je povodom Samita...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.