Pri kraju građevinski radovi na više lokacija u Nišu

Izvor: Megafon.co, 03.Avg.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pri kraju građevinski radovi na više lokacija u Nišu

U Daničićevoj ulici, koja je građanima predstavljala problem, radovi se privode kraju. Radovi su bili otežani i došlo je do zastoja zbog vodovodne mreže iz 50-ih godina, koja je bila nepropisno postavljena, kaže gradonačelnik Niša Darko Bulatović.
„Nakon problema koji su se javljali u toku same rekonstrukcije možemo da budemo zadovoljni onim što je urađeno i što će u narednom periodu omogućiti nesmetan život naših sugrađana u ovom delu Niša“, kaže Bulatović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << /> Radi se i na uređenju i revitalizaciji Tvrđave, kod popularnog Rovčeta.
Tvrđava – Foto – Grad Niš

Do sada su sređene južna i istočna tribina, a rade se tereni za košarku i rukomet, svlačionice, toaleti, trim staze, staza za skok u dalj i mobilijari. Nakon završetka radova, građani će ovaj sportski kompleks moći da koriste kada god požele, jer neće biti plaćenih termina, saopštavaju iz Gradskog veća.
Radovi na Tvrđavi uključuju i sređivanje bedema, uređivanje Letnje pozornice, kao i Dečjeg parka iznad nje.
U toku su i radovi na izgradnji Ulice Aleksandra Medvedeva. Završeno je 80 odsto radova, kao i vodovodna mreža. Drugi deo ulice biće rekonstruisan nakon izgradnje Naučno-tehnološkog parka.
Do sada je urađeno i 80 odsto radova na povezivanju Bulevara 12. februar i Bulevara Nikola Tesla.
Inače, vrednost svih radova, uključujući i novi bulevar koji će poneti naziv Heroji sa Košara, je 70 miliona dinara.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.