Izvor: YU-Build.rs, 12.Okt.2009, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje gradnja vetroparkova u Vršcu

Inostrane kompanije registrovane u Beogradu "MK Fintel" i "Vingtim", posle višegodišnjih merenja energije vetra, uskoro će u opštini Vršac početi izgradnju dva vetroparka, rekao je član Opštinskog veća Bojan Mandić. Mandić je kazao da je "MK Fintel" opštinskom Odeljenju za urbanizam podneo zahtev za izdavanje dozvole za izgradnju vetroparka u selima Grebenac, Parta i Izbište.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Prve srpske vetrenjače u okolini Vršca

Izvor: Kurir, 12.Okt.2009

VRŠAC - Inostrane kompanije registrovane u Beogradu, „MK Fintel“ i „Vingtim“, posle višegodišnjih merenja energije vetra, uskoro će u opštini Vršac početi izgradnju dva vetroparka, rekao je član Opštinskog veća Bojan Mandić. Zahtev za izdavanje dozvole zatražen je za sela Grebenac,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.