Izvor: YU-Build.rs, 31.Jul.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradsko veće Niša potvrdilo odluku o besplatnoj dodeli zemljišta kompaniji "Johnson ...

Gradsko veće Niša donelo je odluku da komapniji "Johnson Electric" dodeli zemljište u blizini Aerodroma. Sada je na potezu Skupština grada. "Johnson Electric" će svoju fabriku graditi na 3,89 hektara i ova odluka je najavljena još ranije, a sada je, nakon javnog uvida, usvojen Elaborat o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta bez ikakve nadokade, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Subvencijama do hiljadu radnih mesta

Izvor: Danas, 31.Jul.2013

Skupština grada Niša „za nekoliko dana“ odlučivaće o predlogu Gradskog veća da se usvoji elaborat o opravdanosti besplatnog ustupanja 3,89 hektara gradskog građevinskog zemljišta kompaniji „Džonson elektrik grupa“ iz Hong Konga kako bi ona u septembru mogla da počne da gradi fabriku...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.