Izvor: YU-Build.rs, 20.Okt.2010, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finansiranje mosta preko Dunava

Troškove izgradnje mosta od Zemuna do Borče sa pristupnim saobraćajnicama sa po 50 odsto finansiraju Grad Beograd i Republika Srbija. To znači da će zajedno vraćati kredit kineskoj „Eksim banci“ (85 odsto vrednosti projekta), zajednički finansirati deo od 15 odsto do pune cene projekta, kao i da će zajedno snositi troškove eksproprijaciju zemljišta, izradu dokumentacije, kao i nadzor nad radovima.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Od Zemuna do Borče ipak za tri godine

Izvor: MojAuto, 20.Okt.2010

Grad Beograd i Republika će sa po 50% finansirati sve pripremne i radove na izgradnji mosta Zemun - Borča. Nakon bojazni da bi moglo doći do kašnjenja početka izgradnje ovog preko potrebnog mosta, oglasili su se Grad Beograd i Ministarstvo za NIP. Konkretno, svako od njih moraće da plati po 255...

Nastavak na MojAuto...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.