Bridging the Danube

Izvor: BeoBuild.rs, 25.Okt.2011, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bridging the Danube

U postojećem stanju u širem područiju Beograda u funkciji je samo jedan most preko Dunava, Pančevački most, koji predstavja jedinu drumsko šinsku vezu pomenutih područija na 110km toka reke Dunav. Generalnim planom Beograda predviđen je most preko Dunava na poziciji Zemun-Borča. U saradnji sa kineskim građevinarima počele su pripreme za realizaciju ovog velikog projekta, koji će omogućiti bolju distibuciju tranzitnog saobraćaja i bolje funkcionisanje saobraćaja u širem gradskom područiju.

Nastavak na BeoBuild.rs...






Povezane vesti

Most Zemun-Borča - premošćavanje Dunava

Izvor: YU-Build.rs, 25.Okt.2011

U postojećem stanju saobraćajne mreže u širem područiju Beograda u funkciji je samo jedan most preko Dunava, Pančevački most, koji predstavja jedinu drumsko šinsku vezu pomenutih područija na 110km toka reke Dunav. Generalnim planom Beograda predviđen je most preko Dunava na poziciji Zemun-Borča.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BeoBuild.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BeoBuild.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.