Број издатих грађевинских дозвола у фебруару мањи за 10 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 14:56

Број издатих грађевинских дозвола у фебруару мањи за 10 одсто

У фебруару је издато 1.786 грађевинских дозвола, што је за 10,5 одсто мање него у истом месецу прошле године, објавио је данас Републички завод за статистику и навео да се 77 одсто издатих дозвола односи на зграде, а 23 одсто на остале грађевине. Фото: Градске инфо Када је реч о зградама, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 77,4 одсто дозвола је издато за стамбене, а 22,6 одсто за нестамбене зграде.
Према дозволама издатим у фебруару, у Србији је пријављена изградња 3.096 станова просечне површине 71,2 квадрата. Предвиђена вредност радова новоградње у овом месецу износи 87,5 одсто од укупно предвиђене вредности радова.
Посматрано према областима, највећа грађевинска активност очекује се у Београдској области, 49,8 одсто од предвиђене вредности новоградње.
Dizel i benzin skuplji za dinar, dizel – 187, benzin – 181 dinar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Број издатих грађевинских дозвола у фебруару мањи за 10 одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.