Грађевинска инспекција утврдила – „догађај преувеличан“, нема оштећења унутар објекта ЈКП „Водовод и канализација“

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Avg.2023, 16:28

Грађевинска инспекција утврдила – „догађај преувеличан“, нема оштећења унутар објекта ЈКП „Водовод и канализација“

Грађевинска инспекција извршила је данас ванредни инспекцијскинадзор на адреси Масарикова број 13-15 у Новом Саду, након навода да је услед радова на пројекту компаније „Wolf Invest“ дошло до оштећења суседног објекта који припада ЈКП „Водовод и канализација“. Њихов извештај преносимо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у целости: Фото: ЈКП Водовод и канализација „Дана 10.08.2023.године, по пријави да је дошло до зарушавања земље испод објекта ЈКП“Водовод и канализација“ у Новом Саду Масарикова број 17, приликом извођења припремних радова на обезбеђењу суседног објекта на броју Масарикова 13-15 у Новом Саду, извршен је ванредни инспекцијски надзор и сачињен записник.
За предметни објекат исходована је сва потребна документација и радови се изводе у складу са истом.
Наложено је Извођачу радова да предузме мере за безбедност суседног објекта, а у свему у складу са прибављеном документацијом.
Забрањено је коришћење уличног објекта ЈКП“Водовод и канализација“ у Новом Саду Масарикова број 17, који се налази уз градилиште, док се не обезбеди објекат у складу са исходованом документацијом и изврши контролни инспекцијски надзор.
Прегледом објекта ЈКП“Водовод и канализација“ није утврђено постојање оштећења на зидовима унутар објекта.
У 15.45 часова, у току је обезбеђење ископане кампаде на којој се десило одроњавање дела земље испод суседног објекта, у дужини од цца 1,30м и дубини до цца 0,50м. Постављена је арматура и бетонирање ће се изврштити након доласка миксера са бетоном. Дубина кампада се раде у складу са пројектном документацијом.
Напомињемо да је догађај у медијима изузетно преувеличан и наслови не одговарају стању на терену“, наводи се у извештају.
Извештај потписују шеф одсека – грађевински инспектор Марина Курбатфински, као и главни грађевински инспектор Славица Лазов.
Saopštenje Wolf invest d.o.o. u vezi sa radovima u Masarikovoj ulici 13-15

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грађевинска инспекција утврдила – „догађај преувеличан“, нема оштећења унутар објекта ЈКП „Водовод и канализација“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.