Вредност грађевинских радова у првом кварталу већа него пре годину дана

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Maj.2023, 14:37

Вредност грађевинских радова у првом кварталу већа него пре годину дана

Вредност изведених грађевинских радова у Србији у првом кварталу ове године порасла је за 9,2 одсто у текућим ценама, а у сталним ценама је забележила пад од 0,5 процената у односу на исти период прошле године, објавио је данас Републички завод за статистику (РЗС). Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Посматрано према врсти грађевина, вредност изведених радова у сталним ценама, повећана је на осталим грађевинама за 14 одсто, а на зградама је смањена за 20 процената.
Вредност изведених радова у сталним ценама повећана је у Војводини за 13,1 одсто и Јужној и Источној Србији за 4,0 одсто, а опала је у Шумадији и Западној Србији, 1,5 одсто и у Београду 12,1 проценат у односу на исти квартал 2022. године.
Uplata poreza na imovinu za drugi kvartal do 15. maja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вредност грађевинских радова у првом кварталу већа него пре годину дана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.