Кени: Радимо са српским радницима и српским грађевинским материјалом

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 14:37

Кени: Радимо са српским радницима и српским грађевинским материјалом

Председник за инфраструктиру компаније Бехтел, која је један од извођача радова на Моравском коридору Шон Кени рекао је данас, на отварању деонице овог ауто-пута Појате-Макрешане, да је ово први темељни део пута који ће да отвори многе прилике за регион и да доведе до његовог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << привредног раста. Фото: Танјуг/Тара Радовановић „Срећан сам што сам овде и што отварамо деоницу Појате-Макрешане. Ово је изузетно успешно подухват који је остварио креативан тим, а половина тог креативног тима од 3.770 људи који овде раде за нас су људи из Србије“, навео је Кени.
Додао је и да су 90 одсто подуговарача Бехтела српске фирме и да је 98 одсто свог материјала уложеног у изградњу произведено у Србији. Оценио је да се тако пружа подршка грађевинској индустрији Србије те да се уз изградњу ауто-пута ради и на јачању система од поплава, што је од велике помоћи и пољопривреди и становништву.
Vučić: Ulaganje u autoputeve će nam dovesti nove investitore iz celog sveta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кени: Радимо са српским радницима и српским грађевинским материјалом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.