Na prelazu sa Albanijom zaplenjeno pola tona marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2012, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prelazu sa Albanijom zaplenjeno pola tona marihuane

SKOPLJE -

Makedonska policija danas kasno popodne zaplenila je više od pola tone marihuane na graničnom prelazu Kjafasan prema Albaniji.

Marihuana je bila pronađena u specijalnom bunkeru u kamionu sa makedonskim registarskim tablicama. Prema prvim informacijama, priveden je 50-godišnji vozač kamiona.

Ovo je po količini druga zaplena opojne droge u Makedoniji, koja na narko tržištu vredi nekoliko miliona evra.

Na graničnom prelazu Blace 2007. godine otkriveno je pola tona kokaina, skrivenog u kantama sa polikolorom. Za ovaj šverc osuđena je Stanislava Čočorovska Poletan, koja u Skoplju izdržava kaznu od 14,5 godina zatvora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zaplenjeno pola tone marihuane

Izvor: B92, 26.Nov.2012

Skoplje -- Makedonska policija zaplenila je više od pola tone marihuane na graničnom prelazu Kjafasan prema Albaniji...Marihuana je bila pronađena u specijalnom bunkeru u kamionu sa makedonskim registarskim tablicama. Prema prvim informacijama, priveden je 50-godišnji vozač kamiona...Ovo je, po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.