Izvor: Danas, 12.Feb.2024, 20:34

Zašto je odbijena inicijativa BIRODI-ja da se pokrene postupak protiv Vučića?

Agencija za borbu protiv korupcije odbila je da odlučuje po prijavi izvršnog direktora Biroa za društvena istraživanja Zorana Gavrilovića u kojoj se navodi da je 129 aktuelnih narodnih poslanika sa liste "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane" u zavisnom položaju prema predsedniku Republike, što je protivno Zakonu o sprečavanju korupcije.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Grad Vranje: SPS u vlasti, JS na čekanju, koalicioni „rat” smirićecentrale

Izvor: JUGpress.com, 13.Feb.2024, 15:46

VRANJE..Vladajuću koaliciju u Gradu Vranju za sada čine izborne liste..„Aleksandar Vučić – Vranje ne sme da stane” koju predvodi SNS i..SPS, Jedinstvena Srbija je na čekanju sve dok centrale naprednjaka i..stranke Dragana Markovića Palme ne pacifikuju „rat” u koaliciji..izazvan smenom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.