Stradala starica u požaru na Vračaru

Izvor: Studio B, 24.Avg.2010, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradala starica u požaru na Vračaru

U požaru u prizemnoj kući na uglu ulica Mihaila Gavrilovića i Vojvode Hrvoja na Vračaru, sinoć je smrtno stradala 78-godišnja starica.

Život je izgubila nepokretna starica, koja je živela sama, potvrđeno je u Vatrogasnoj brigadi Beograd.

Požar je izbio u 19.14 časova, a vatrogasne ekipe stigle su na lice mesta za tri minuta i odmah lokalizovale požar.

U gašenju požara učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su tri vatrogasna vozila i 10 vatrogasaca. Uzrok požara još nije utvrđen.

U saobraćajnoj nesreći u 03.00 časa u Lipovačkoj šumi kod benzinske pumpe Jugopetrola, lakše je povređena četvoročlana porodica. Roditelji i dvoje dece od 15 i 12 godina zbrinuti su u Urgentnom centru, rekli su u Hitnoj pomoći.

Lekari Hitne pomoći obavili su noćas 67 intervencija, od kojih 17 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika, prema podacima te službe najviše tegoba imali su astmatičari.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.