OČITALA LEKCIJU GAVRILOVIĆU! Da se IZVINIŠ! Videla sam ti MRŽNJU u očima! On se pravda: Ja njih VOLIM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČITALA LEKCIJU GAVRILOVIĆU! Da se IZVINIŠ! Videla sam ti MRŽNJU u očima! On se pravda: Ja njih VOLIM (VIDEO)

Posle teškog sukoba.

Ivan Gavrilović sukobio se juče sa Sanijem Trik Fx-om, pale su teške reči, uvrede, a došlo je i do fizičkog okršaja. Kasnije, u rijalitiji je ušla i Sanijeva supruga Natalija, koja je zahtevala od Gavrilovića da objasni svoje ponašanje.

Marija Kulić nije mogla da oćuti celu ovu situaciju, te je i ona očitala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gavriloviću lekciju i rekla mu da svojim prijateljima mora da se izvini.

- Najgore je što se družite, 30 godina. Mislim da treba da se izviniš, nije tebi ono danas izletelo, pričao si pola sata o tome. Pare si izgubio, mnogo sam mržnje videla prema njemu iz tvojih očiju - savetovala ga je Marija.

- Pa nismo mi baš bili drugari, već poslovni partneri. Ne mrzim ja nikog, to je sve bila moja reakcija na laž - rekao je Ivan, a onda se obratio kameri i pozvao suprugu Marinu da uđe u rijaliti. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle jučerašnjeg haosa - JOŠ LUĐA SCENA! Pogledajte šta se dogodilo u dvorištu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019

Ivan, Sani i Natalija za istim stolom...Pevač Ivan Gavrilović juče je, tokom svađe, brutalno izvređao svog kolegu i prijatelja Sanija Ibraimova, a u ovaj sukob nešto kasnije umešala se i Sanijeva supruga Natalija, koja je uveče ušla u "Zadrugu"...Ipak, oni su danas zakopali ratne sekire i rešili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.