Miki izbačen: Pesnicom udarao Ivana Gavrilovića

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki izbačen: Pesnicom udarao Ivana Gavrilovića

Miki Đuričić izbačen je iz rijalitija "Maldivi" nakon što je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića.

- Zbog toga što je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića i time prekršio pravila serijala Hotel Maldivi, Miki Đuričić izbačen je iz šou programa koji se emituje na Hepi televiziji. Hepi televizija je reagovala odmah, čime je pokazala da je apsolutno protiv svake vrste nasilja, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se  u saopštenju Hepi televizije.

U hotel "Maldivi" je na poziv televizije stigla i ekipa Hitne pomoći, koja upravo pregleda Gavrilovića. Prema prvim procenama ocekuje se da se Ivan Gavrilovic ponovo vrati u serijal.

Do fizičkog obračuna je došlo kada je Gavrilović rekao Mikiju da samo menja rijalitije.

- Tebi je zanimanje da ideš iz rijalitija u rijaliti. Ti si jedna obična seljačina, rekao je Gavrilović.

Isprovocirani Miki mu je prišao i udario ga pesnicom, a zatim je nastavio da ga udara sve dok nisu skočili Igor X i Srećko da ih razdvoje.

Udarce pogledajte OVDE.

U trenutku kada je došlo do napada, Hepi televizija je okrenula kameru u drugi ugao kako gledaoci ne bi mogli da vide tuču i pustila seriju.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maldivi 2015: Miki Đuričić izbačen iz rijalitija zbog fizičkog nasilja! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Jul.2015

Miki Đuričić izbačen je iz rijalitija Maldivi nakon što je posle žučne rasprave fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića...Produkcija Hepi televizije odlučila je da izbaci Mikija Đuričića iz rijalitija Maldivi jer je nekoliko puta pesnicama udario pevača Ivana Gavrilovića. ''Zbog toga što...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.