Marina priznala u „Parovima: Ivan i ja teško živimo!

Izvor: Press, 06.Apr.2011, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina priznala u „Parovima": Ivan i ja teško živimo!

Supruga densera Ivana Gavrilovića Marina poverila se u rijalitiju „Parovi" svojoj drugarici Slađi Delibašić i otkrila da ona i Ivan teško žive i da ih nakon izlaska iz rijalitija čeka gomila dugova i neplaćenih kirija za stan.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAVRILOVIĆI: BANKROTIRALI SMO

Izvor: Kurir, 06.Apr.2011

Ne živi se od stare slave! Supruga Ivana Gavrilovića Marina požalila se Slađani Delibašić da su ona i suprug potpuno ostali bez para! Oni su zbog finansijskih problema i ušli u ovaj rijaliti šou program..Ne živi se od stare slave!..Supruga Ivana Gavrilovića Marina požalila se Slađani Delibašić...

Nastavak na Kurir...

Parovi: Marina i Ivan Gavrilović teško žive

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2011

Supruga Ivana Gavrilovića Marina, otkrila je Slađi Delibašić u rijalitiju "Parovi da ona i njen suprug teško žive i da ih kada napuste vilu čeka gomila dugova koje moraju da plate.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.