Mali heroj četiri dana bio u komi: Žrtvovao život da spasi devojčicu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2012, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali heroj četiri dana bio u komi: Žrtvovao život da spasi devojčicu

Ksander Vento, četverogodišnji junak iz Teksasa, skinut je u subotu na zahtev roditelja s aparata koji su ga održavali na životu.Ksander je u utorak na bazenu primetio trogodišnju devojčicu kako se utapa i skočio je za njom da joj spasi život. U tome je i uspeo jer joj je držao glavu iznad površine sve dok nije isplivala, ali pritom se toliko izmorio da je potonuo na dno bazena.

Četvorogodišnji dečak držao je glavu trogodišnje devojčice iznad površine vode koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << god je mogao. On se toliko umorio da je završio na dnu bazena. Četiri dana je ležao u komi

 

Pao je u komu nedugo nakon što su ga izvukli, ali budući da od tada nije bilo znakova da će doći k svesti, roditelji su doneli najtežu životnu odluku.

 

"Bili smo blagosloveni što smo imali takvo dete koje svima nama može biti primer", izjavila je njegov majka, koja je tome dodala da će Ksanedrovi organi biti donirani.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak žrtvovao život za devojčicu

Izvor: B92, 13.Avg.2012, 09:57

Vest da je preminuo četvorogodišnji dečak heroj Ksander Veto iz Ford Vorta u Teksasu, koji je spasao iz bazena trogodišnju devojčicu, rastužila je ceo svet...Naime, Ksander je u utorak na bazenu primetio trogodišnju devojčicu kako se davi, pa je uskočio za njom da bi joj spasao život. U tome...

Nastavak na B92...

Mali heroj četiri dana bio u komi: Žrtvovao život da spasi devojčicu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012

Ksander Vento, četverogodišnji junak iz Teksasa, skinut je u subotu na zahtev roditelja s aparata koji su ga održavali na životu.Ksander je u utorak na bazenu primetio trogodišnju devojčicu kako se utapa i skočio je za njom da joj spasi život. U tome je i uspeo jer joj je držao glavu iznad površine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dečak žrtvovao život za devojčicu

Izvor: medio.rs, 13.Avg.2012

Vest da je preminuo četvorogodišnji dečak heroj Ksander Veto iz Ford Vorta u Teksasu, koji je spasao iz bazena trgodišnju devojčicu rastužila je ceo svet.

Nastavak na medio.rs...

Mali heroj iz Teksasa: Dječak umro nakon što je spasio djevojčicu od utapanja

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2012

FORT VORT - Četvorogodišnji Ksander Vento iz Teksasa umro je dok je pokušavao spasiti djevojčicu koja se davila u bazenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dječak heroj poginuo spasavajući djevojčicu

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Avg.2012

Četvorogodišnji Ksander Vento iz Teksasa umro je pokušavajući da spase djevojčicu koja se davila u bazenu. Ksander Vento je na bazenu u Fort Vortu u Teksasu video trogodišnju djevojčicu kako se davi na najdubljem dijelu bazena i odmah je doplivao do nje pomažući joj da drži glavu iznad vode....

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.