Preminuo dečak (4) koji spasao devojčicu (3)

Izvor: Kurir, 13.Avg.2012, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo dečak (4) koji spasao devojčicu (3)

Vest da je preminuo četvorogodišnji dečak heroj Ksander Veto iz Ford Vorta u Teksasu, koji je spasao iz bazena trgodišnju devojčicu rastužila je ceo svet.

Naime, Ksander je u utorak na bazenu primetio trogodišnju devojčicu kako se davi pa je uskočio za njom da bi joj spasao život. U tome je i uspeo jer joj je držao glavu iznad površine sve dok nije isplivala. Međutim, pritom se toliko iscrpeo da je potonuo na dno bazena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prenosi 24. sata.hr.

Hrabri dečak je pao u komu nedugo nakon što su ga izvukli iz bazena. Pošto od tada nije bilo znakova da će doći svesti, njegovi roditelji su u subotu doneli najtežu životnu odluku, rekavši lekarima da ga isključe sa aparata koji su ga održavali u životu.

Vest je rastužila svet koji je slavio dečaka o čijem će se nesebičnom delu još dugo pričati, prenosi 24. sata.hr.

"Bili smo blagosloveni što smo imali takvo dete koje svima nama može biti primer", izjavila je njegov majka, koja je tome dodala da će Ksanderovi organi biti donirani.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.