Ljubi ga deda i van filma: Nikola Kojo fenomenalno opisao susret sa Gidrom dok je služio vojsku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Maj.2017, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubi ga deda i van filma: Nikola Kojo fenomenalno opisao susret sa Gidrom dok je služio vojsku (VIDEO)

Nikola Kojo je 1986. godine bio vojnik, raspoređen u Raškoj. Tamo je, tog hladnog januara, imao jednu neočekivanu posetu. Iako su posete na obuci bile zabranjene.

- Raška. Hladno, uvek neka tenzija, neko vanredno stanje. Dolaze po mene i izvode me sa obuke. Imaš posetu, kažu... Na obuci nema posete, a kad je vanredno stanje, nema izlaska iz kasarne. Dolazim na kapiju, čeka me komandant sa knjižicom i dozvolom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za izlaz. Ništa mi nije jasno. Sa druge strane stoji pored auta i puši Gidra - seća se glumac svog "dede".

- Šta čekaš? Ulazi - kaže mi svojim šumadijskim akcentom koga se nije nikada odrekao.

- Odveo me je u kafanu, nahranio, dao kao sad vojniku da daš 1.000 evra i otišao. U par rečenica koje smo izmenili, rekao mi je da je došao jer ima neka posla u blizini. Ostalo vreme smo ćutali.

- Po povratku iz vojske saznajem od prijatelja da me je slagao. Seo je u auto i došao samo zbog mene. Rekoše mi da je tako Milivoje Živanović brinuo o njemu i drugim glumcima - klincima. Želeo je da vrati tu pažnju i da se nastavi tradicija. To je bio Dragomir Bojanić Gidra - opisuje Nikola Kojo svoju epizodu sa Gidrom, ali ne sa snimanja, već iz vojske, kada mu je u posetu došao njegov "filmski" deda.



(Telegraf.rs/Nedeljnik)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ljubi ga deda i van filma Nikola Kojo fenomenalno opisao susret sa Gidrom dok je sluzio vojsku (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2017

- U par rečenica koje smo izmenili, rekao mi je da je došao jer ima neka posla u blizini. Slagao je - priseća se glumac posete svog filmskog dede

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.