Džared Leto ponovo kao glumac?

Izvor: Mondo, 07.Nov.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džared Leto ponovo kao glumac?

Glumac koji je slamao mnoga tinejdžerska srca devedesetih, pa postao rok muzičar, rešio je da se vrati svojoj prvoj profesiji.

Frontmen benda The 30 Seconds To Mars, Džared Leto objavio je da će snimiti film posle 3 godine.

Film se snima po istinitoj priči Roda Vudrufa, električara iz Teksasa kome je dijagnostikovan AIDS i koji kada to sazna, počinje da diluje alternativne lekove po Americi, ne bi li pomogao sebi i drugim obolelim pacijentima.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Leta u filmu igraju Metju Mekonahi i Džudi Garner.

Mekonahi će tumačiti Vudrufa, kome je ostalo još šest mesecu života, ali koji uspeva da poživi još šest godina.

Tokom tih šest godina, on se bori sa raznim doktorima i administacijom. Džared će isto tumačiti pacijenta obolelog od side.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džared Leto snima novi film?

Izvor: Mondo, 07.Nov.2012

Glumac koji je slamao mnoga tinejdžerska srca devedesetih, pa postao rok muzičar, rešio je da se vrati svojoj prvoj profesiji...Frontmen benda The 30 Seconds To Mars, Džared Leto objavio je da će snimiti film posle 3 godine...Film se snima po istinitoj priči Roda Vudrufa, električara iz Teksasa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.