on Kramon: Nije posao EK da srpskoj vladi daje pozitivan ton u Izveštaju zbog predstojećih izbora

Izvor: Danas, 28.Okt.2021, 14:41

on Kramon: Nije posao EK da srpskoj vladi daje pozitivan ton u Izveštaju zbog predstojećih izbora

Poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon-Taubadel je danas u Beogradu izjavila da u Izveštaju Evropske komisije (EK) o napretku Srbije u procesu pristupanja sadrži dosta kritika, ali da se pozitivan ton provlači jer postoji tendencija da se "nešto da srpskom predsedniku uoči izbora" i ocenila da nije posao EK da to radi.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fon Kramon: Nije posao EK da srpskoj vladi daje pozitivan ton zbog izbora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Okt.2021

Poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon-Taubadel izjavila je u Beogradu da Izveštaj Evropske komisije (EK) o napretku Srbije u procesu pristupanja sadrži dosta kritika, ali da se pozitivan ton provlači jer postoji tendencija da se "nešto da srpskom predsedniku uoči izbora". "(Izveštaj)...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.