Vesić: Apeli se zasad pokazali više nego dovoljni

Izvor: Danas, 02.Jul.2020, 11:20

Vesić: Apeli se zasad pokazali više nego dovoljni

Beograd nije obična lokalna samouprava zato što čini 40 odsto bruto nacionalnog dohotka zemlje, pa bi se svaki pokušaj da se u prestonici zaustavi privreda sigurno odrazio na BDP, izjavio je danas za TV Pink zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, navodeći da se traže rešenja kako da ugostiteljski objketi rade jer zapošljavaju 20.000 ljudi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vesić: Privreda Beograda ne sme da stane, apeli zasad dovoljni

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2020

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da Beograd znači 40 odsto bruto društvenog proizvoda (BDP) zemlje i da se Grad, u dogovoru sa vlasnicima trgovinskih lanaca, tržnih centara, restorana i kafića, trudi da nađe način da oni nastave da rade, uz poštovanje svih mera...U Beogradu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.