Transparentnost Srbija dostavila Skupštini i Vladi predloge za realizaciju preporuka ODIHR

Izvor: Danas, 29.Mar.2024, 15:16

Transparentnost Srbija dostavila Skupštini i Vladi predloge za realizaciju preporuka ODIHR

Organizacija Transparentnost Srbija (TS) saopštila je danas da je Skupštini Srbije i Vladinoj Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa dostavila predloge u vezi sa realizacijom preporuka iz konačnog izveštaja Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) posle izbora iz decembra 2023. godine i neispunjenih preporuka posle ranijih izbora

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

RIK kreće u realizaciju Programa informisanja i edukaciju birača, preporuke ODIHR-a implementirane

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2024

rna komisija (RIK) usvojila je danas na 55. sednici odluku o Programu informisanja i edukacije birača za period od 2024. do 2026. godine, a u skladu sa preporukama Posmatračke misije Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.