Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2024, 14:06

Transparentnost: Dopis uoči kolegijuma

Transparentnost Srbija saopštila je danas da je Skupštini Srbije i Radnoj grupi Vlade Srbije za unapređenje izbornog procesa dostavila predloge realizaciju pojedinih preporuka iz konačnog izveštaja Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) posle decembarskih izbora, ali i ranijih preporuka koje nisu ispunjene. U saopštenju te organizacije se navodi da je dopis poslat uoči sednice Kolegijuma parlamenta na tu temu, zakazane za 1. april, i u njemu se ukazuje da je Vlada Srbije do sada objavljivala informacije samo o radu na 25 preporuka iz najnovijeg izveštaja ODIHR.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Transparentnost Srbija dostavila Skupštini i Vladi predloge za realizaciju preporuka ODIHR

Izvor: Danas, 29.Mar.2024

Organizacija Transparentnost Srbija (TS) saopštila je danas da je Skupštini Srbije i Vladinoj Radnoj grupi za unapređenje izbornog procesa dostavila predloge u vezi sa realizacijom preporuka iz konačnog izveštaja Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) posle izbora iz...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.