Izvor: Danas, 03.Apr.2024, 15:53

Policija u Austriji objavila fotografije: Traži ove žene zbog nestanka devojčice Danke Ilić (FOTO)

Bečka policija oglasila se nakon veštačenja snimka koji se pojavio u medijima i na društvenim mrežama, te potvrdila da se na njemu najverovatnije nalazi nestala devojčica iz Bora Danka Ilić (2), koja je nestala u naselju Banjsko polje u utorak 26. marta. Naložila je hapšenje osumnjičenih i objavila njihove fotografije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ODMAH SAM JE UPOZORILA" Bojana otkrila da se na snimku iz Beča nalazi njena koleginica iz Rumunije sa ćerkom (2): Uplašila se i otišla u policiju (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Apr.2024, 00:42

Kada je bečka policija objavila poslednje saopštenje sa fotografijama sumnjivih žena i devojčice za koju se sumnjalo da je nestala Danka Ilić (2) na Fejsbuk grupi „ Balkanski ženski klub”, članica grupe Bojana S. se oglasila i rekla da poznaje ženu sa snimka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.