Izvor: Danas, 05.Mar.2024, 16:30

PKS: BizChat novi digitalni asistent kompanijama zasnovan na veštačkoj inteligenciji

Privredna komora Srbije (PKS) predstavila je danas na Kopaonik biznis forumu BizChat - novi digitalni servis na bazi veštačke inteligencije koji u realnom vremenu, 24 časa u sedmici, omogućava privrednicima i kompanijama da brzo i jednostavno dobiju informacije važne za poslovanje, počev od komorskih usluga, preko analiza tržišta, uslova poslovanja i investiranja do potencijala tržišta rada i obrazovnog sistema.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PKS: BizĆat - novi digitalni asistent kompanijama zasnovan na veštačkoj inteligenciji

Izvor: Beta Video, 05.Mar.2024

BEOGRAD - Privredna komora Srbije (PКS) predstavila je danas na Кopaonik biznis forumu BizĆat - novi digitalni servis na bazi veštačke inteligencije koji u realnom vremenu, 24 časa u sedmici, omogućava privrednicima i kompanijama da brzo i jednostavno dobiju informacije važne za poslovanje. BizĆat...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.