Izvor: Danas, 14.Apr.2024, 10:43

Kako se zaštititi od kolabiranja na letnjim temperaturama u aprilu

Letnje temperature u aprilu nekome prijaju, a nekome ne. Mnogi se žale na malaksalost, nesanicu i nervozu a tu su i problemi koje izayivaju prolećne alergije. I danas i sutra – u pojedinim delovima zemlje temperatura će prelaziti 30 stepeni.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Noću zovu zbog srca i pritiska, danju ZBOG KOLAPSA": Puno posla za Hitnu pomoć, doktorka o tome šta uvek MORATE DA IMATE kod sebe

Izvor: Blic, 14.Apr.2024

Letnje temperature u aprilu nekome prijaju, a nekome ne. Mnogi se žale na malaksalost, nesanicu i nervozu, a tu su i problemi koje izazivaju prolećne alergije. I danas i sutra – u pojedinim delovima zemlje temperatura će prelaziti 30 stepeni, prema najnovijim najavama meteorologa RHMZ čak 33 stepena!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.