Uskršnja jaja i slatkiši za mališane iz Dečije bolnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskršnja jaja i slatkiši za mališane iz Dečije bolnice

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić posetio je danas Dečiju bolnicu KBC "Dragiša Mišović" gde je mališanima podelio uskršnja jaja i slatkiše i čestitao im praznik, uz želju da se brzo oporave i da sledeći Uskrs provedu u krugu porodice.

Antić je novinarima rekao da svake godine za velike porodične i verske praznike nastoji da odvoji deo vremena i provede ga sa decom koja nisu kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svojih kuća iz različitih razloga.

"Danas smo ovde u Dečijoj bolnici Dr Dragiša Mišović imali priliku da se sretnemo i sa decom i sa majkama i da im poželimo srećan praznik, brz oporavak i da sledeći Uskrs provedu u krugu svojih porodica, kao i da im taj veliki porodični i verski praznik donese sreću", kaže Antić.

Upravo na ovakve praznike, kaže Antić, svi treba da razmišljamo jedni o drugima, o solidarnosti i humanosti na koje, dodaje, u ovom vremenu kada svi jurimo za nekim biznisom i uspehom na razlicitim poljima pomalo zaboravljamo.

Ističe da su solidarnost, društvena odgovornost i briga o ljudima vrednosti koje u našem društvu treba da imaju daleko važnije mesto.

"Želim na Uskrs, koji je praznik nade i praznik pobede života, da pošaljemo takvu jednu poruku, da sa daleko više ljubavi, brige jedni o drugima treba da idemo napred, jer samo tako ovo društvo može da bude uspešno i da se razvija", navodi Antić.

Radisav Šćepanović, direktor KBC "Dragiša Mišović", zahvalio je ministru Antiću što je danas odvojio vreme i obišao decu u toj bolnici i naveo da je lepo podsetiti se da se briga o najmlađima, ugrožnima i bolesnima vodi stalno, vodi iz duše, a ne zato što moramo.

"Videli ste kako su se deca razveselila poklonima", kaže Ščepanović i navodi da su ih današnjom posetom, iako su bolesna, podsetili da su lepi trenuci i lep život pred njima.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najmlađima u KBC “Dragiša Mišović” šarena jaja i slatkiši (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Apr.2017

Na poziv predsednika Skupštine grada Beograda Nikole Nikodijevića, ministar Aleksandar Antić obišao je danas dečju bolnicu "Dr Dragiša Mišović" i mališanima podelio vaskršnja jaja i slatkiše...On je deci i njihovim roditeljima poželeo srećan Vaskrs, mališanima da se što pre oporave i da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.