Jednostavno farbanje jaja LIMUNTUSOM postalo HIT među domaćicama - Daje NEVIĐENI efekat (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 18:05

Jednostavno farbanje jaja LIMUNTUSOM postalo HIT među domaćicama - Daje NEVIĐENI efekat (VIDEO)

Evo jednog novog načina za farbanje jaja.

Kako nam se bliži veliki hrišćanski praznik Uskrs, mnoge domaćice počinju pripreme za tradicionalno farbanje jaja. Iz godine u godinu se pojavljuju novi načini za farbanje i dekorisanje jaja, a mi vam danas donosimo kako da ofarbate jaja limuntusom i dobijete zanimljiv izgled uskršnjih jaja.

Farbanje jaja limuntusom daje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << peskast izgled, a jaja mogu biti u bilo kojoj boji.

Jaja poređati u posudu za kuvanje. Jako je bitno da se napravi prostor između jaja, te nemojte prepunjavati posudu u kojoj ćete ih kuvati. Dodajte vodu, oko 1,5 litara i kašiku limuntusa. Jaja kuvajte 10 minuta, od trenutka vrenja. Skuvana jaja izvadite i nastavite sa daljim farbanjem. Prema uputstvu dobijenom na kesici pripremite boju za farbanje jaja. U boju dodajte jaja koja su se kuvala sa limuntusom prelivajući farbu preko njih dok ne dobijete nijansu koju želite. Jednom ofarbana jaja premažite jestivim uljem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.