UGASITE INTERNET, IMAMO POBEDNIKA! Eva Ras RAZBILA ESTRADU svojom maskom protiv KORONE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGASITE INTERNET, IMAMO POBEDNIKA! Eva Ras RAZBILA ESTRADU svojom maskom protiv KORONE

Pa ovo je hit!

Ovih dana na ulicama možete zateći malobrojne prolaznike najčešće sa hirurškim maskama za lice, od kojih se štite od koronavirusa usled epidemije, a naše zvezde su se svojski potrudile da se izdvoje iz mase i na sebe privuku pažnju

I dok dani pred nama i iza nas sa sobom nose brigu i neizvesnost, najbolji lek protiv toga je kreativnost i humor.

Naša poznata glumica Eva Ras dana izolacije provodi sama i u strahu, međutim, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi sebi i drugima pomogla, koristi "moćno oružje" za krizne situacije - šalu.

Istaknuta glumica je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila fotografiju do sada neviđene zaštitne maske napravljene od lista salate.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.