TUGA: Unutrašnje krvarenje nije prestalo nakon deset dana... Eva Ras u 83. godini doživela zlostavljanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 12:03

TUGA: "Unutrašnje krvarenje nije prestalo nakon deset dana..." Eva Ras u 83. godini doživela zlostavljanje

Žalosno da se nešto poput ovoga dešava...

Legendarna glumica Eva Ras, oduvek je važila za nekoga ko otvoreno govori o svemu što se u njenom životu događa i nikada nije skrivala čak i one loše epizode koje su se u njenom životu javljale. Govorila je o svom lošem zdravstvenom stanju i borbi sa karcinomom kojem ne dozvoljava da kontroliše njen život, naprotiv.

No, najnovijim obraćanjem za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnost putem svog Fejsbuk naloga je zabrinula sve koji je vole i poštuju. Izazvana je lavina komentara, ali i bojazan za čuvenu glumicu, njeno zdravlje pa i sam život. Evo o čemu je zapravo reč.

- Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesrećan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one ćute i na setu, gaze i profesinalizam, ja im mutim um - započela je Eva stravičnu ispovest.

- Deseti je dan od atentata na mene i još uvek se nisam oporavila. Unutrašnje krvarenje nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi, ako su mogle da unakaze na takav način staricu od 83 godine - napisala je Eva jutros status putem svog profila na pomenutoj socijalnoj rmeži.

- Posle stampeda na nedužnu staricu sledeće noći sam srećno izbegla novi napad. Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne sme da bude povređen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povređivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici... - zaključila je Eva Ras.

Nakon jezive ispovesti srpske glumice, svako ko je pročitao njene objave nije ostao imun, te joj je upućen niz lepih reči i reči podrške. Eva hrabro staje na put svakome ko je nasilnik i uvek stoji na strani istine. Zbog svega navedenog, verujemo da će epilog ove priče ipak biti pozitivan po nju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.