Srbin duhovito priskače u pomoć Adrijani Limi, kada joj do šale nije

Izvor: Svet, 05.Dec.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin duhovito priskače u pomoć Adrijani Limi, kada joj do šale nije

Popularna manekenka Adrijana Lima, potražila je na društvenim mrežama da joj neko pomogne da pronađe svog psa, a u pomoć je duhovito priskočio jedan Srbin.
Adrijana se veoma potresla kada jer pre neki dan izgubila psa u Majamiju i brzo je potražila pomoć na svom Tviter profilu.
- Moj pas, Ajvi, nestao je pre dva dana u Majamiju. Ajvi mnogo znači mojoj porodici i meni - napisala je Lima i zamolila sve da joj pomognu da vrati psa.
Na to se duhovito oglasio jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << naš sunarodnik.
- Sigurno ga je našla Eva Ras i dala mu ime Živko! – napisao je na srpskom jeziku, da bi potom dodao na engleskom jeziku kako Marko može da joj prevede.

Lestat Đani, kako se na tviteru naziva naš čovek, poželeo je manekenki da pronađe svog psa. I dok se mi smejemo Đanijevoj duhovitosti, Adrijani sigurno nije do šale.
Autor: Life Content
Foto: JLP

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.