Seksi ulogama zapalile srpsku publiku

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi ulogama zapalile srpsku publiku

Srpkinja Ana Aleksander poslednjih dana preznojava svojim seksi scenama mnoge muškarce (a i žene) širom sveta glumeći u seriji “Hemija”. Mnogo godina pre nje seksualnu revoluciju u glumi podigla je Eva Ras, Mira Furlan, Neda Arnerić pa kasnije Katarina Radivojević, Jana Milić i mnoge druge glumice, sinonim su za seks simbole i nisu se libile da se skinu za potrebe snimanja.

Fotografija Eve Ras iz filma “Ljubavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slučaj ili tragedija službenice PTT” ostala je kultna u domaćoj kinematografiji. Ova glumica i književnica bez dlake na jeziku i dan danas govori o seksu što je u nekoliko navrata pokazala dok je bila jedna od učesnica rijalitija.

Od "Štefice Cvek u raljama života" i "Lepote poroka" Mira Furlan zavela je muškarce širom velike Jugoslavije. I danas slovi za jednu od ikona seks simbola tog vremena.

Neda Arnerić još više je podigla temperature "Varljivog leta ’68" a pokazala je svoje obline i u filmu “Shaft in Africa”.

Snežana Savić jedna je od najlepših i najnegovanijih žena naše javne scene. U filmu “Šta je s tobom, Nina” iz 1984. godine Snežanu je baš ponela gluma…

Seksi komšinica ogrnuta zelenim peškirićem koji joj povremeno spada… Tanja Bošković u “Čoveku sa četiri noge”.

Katarina Žutić probudila je seksualne fantazije kod mnogih tumačeći ulogu Lize u filmu “Vizantijsko plavo”. Kasnije je svoje “umeće” demonstrirala i u filmovima "Dorćol-Menhetn" i "Srpski film.

Zone Zamfirsko Katarina Radivojević čari svog tela pokazala je u filmu "Čarlston za Ognjenku" u kojem je vodila ljubav sa Stefanom Kapičićem. Međutim, u filmu “Morfiy” Kaća je otišla nekoliko koraka dalje- oralno je zadovoljavala svog partnera…

Mlada Kruševljanka Jana Milić bila je prava đavolica u filmu "Đavolja varoš"…

Ana Franić i Jelena Đokić u "Diši duboko" potpuno su odgovorile zahtevima uloga.

A posle ovih fotografija i video snimaka koju su vam, pretpostavljamo prijali, podsećamo vas još jednom na seksi Anu Aleksander.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.